Stötta föräldraföreningen – Maria Dufva till Nya Elementar i oktober

Visa ditt stöd för föräldraföreningen och Nya Elementar genom att vara med i föräldraföreningen. Du kan nu också Swisha bidrag.

Nya Elementar har en fantastisk föräldraförening och samarbetet med dem är oerhört värdefullt. De stöttar skolan och bidrar till att möjliggöra verksamheter och inslag i skolan så att vi kan göra den ännu lite bättre för era barn.

Vi är särskilt stolta över nuvarande samarbete om att genomföra ett projekt där kriminologen Maria Dufva arbetar med ”livet på nätet för barn och unga”. Hon kommer i oktober att ha föreläsningar och diskussioner med samtliga elever i åk 3-9 och all personal, samt en föreläsning för vårdnadshavare. Det är ett mycket viktigt inslag i vårt digitaliseringsarbete där vi kan fördjupa arbetet med att eleverna ska utveckla en förståelse för vilka möjligheter och risker den digitala transformationen innebär i samhället och för individen. (http://www.mariadufva.se/)

För att kunna stötta med detta projekt och fortsätta med liknande samarbetsprojekt behöver föräldraföreningen ditt stöd. Föräldraföreningen samlar nu ihop pengar för att utifrån ett föräldraperspektiv kunna anlita och konsultera Maria Dufva varje år för att ”barn ska inte fara illa på nätet”. För att göra det enkelt att bidra i föräldraföreningens arbete har de nu ett Swish-konto där ditt bidrag är välkommet: Swisha till 123 579 0415 och skriv din emailadress i meddelandet.  Medlem i Nya Elementars föräldraförening blir du genom att sätta in 200 kronor på pg 167758-2 Som rektor ser jag framemot detta unika samarbete för att kunna ta tillvara elevers och föräldrars intresse i en av våra mest aktuella frågor. (http://www.ff-nyaelementar.se/)

Vänliga hälsningar

Mikael Odin
Rektor

Dela: